Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Just nu söker vi på en SJR en noggrann ekonomiadministratör som ska hjälpa vår kund med med att hantera deras fakturaflöde.

Du kommer att ingå i en grupp på 9 personer. Kunden har kontor i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med chans till förlängning. Start omgående.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera flödet gällande fakturor till företagets kunder. Du hanterar avvikelser och ser till att ärendet blir löst. Du kommer även att uppdatera kundregister, kuvertera med mera.

Bakgrund

För att passa in i rollen som ekonomiadministratör hos vår kund behöver du vara noggrann, ha tålamod och vara prestigelös. Du är gymnasieekonom och har ett intresse för administration och ekonomi.

Detta är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med chans till förlängning. Start omgående.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:
Mer info
Kontaktperson Emma Levin
Telefon 08-407 55 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.