Ekonomiadministratör till väletablerat bostadsbolag

Ekonomiadministratör till väletablerat bostadsbolag

SJR söker en strukturerad och serviceinriktad Ekonomiadministratör. Kundföretaget är ett väletablerat och utvecklingsinriktat bostadsbolag med kontor i centrala Stockholm. Som ekonomiadministratör hanterar du alltifrån hyresfakturering till utrednings- och avstämningsarbete. Du har breda interna kontaktytor med kollegor och det förekommer även kontakt med kunder. Detta är ett konsultuppdrag på 1 år med start omgående. För rätt person finns chans till förlängning.

Mer om tjänsten

Som Ekonomiadministratör är du en del av en arbetsgrupp och du hanterar hyresaviseringar, inbetalningar, påminnelser, avstämningar, utredningar och är delaktig i förbättringsarbete. Kundföretaget har omfattande kundregister, stora faktura- och betalflöden och du arbetar mycket i olika system:
  • Lägga upp och starta upp nya kunder och objekt
  • Hantera avstämningar och rättningar
  • Avisera boende och hyresgäster
Det här är tjänsten för dig som har arbetat inom kundservice/administration och vill fortsätta utvecklas inom ekonomi/administration hos en väletablerad och utvecklingsinriktad aktör inom bostad!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 1 år inom kundservice/administration sedan tidigare. Vi ser gärna att du har arbetat inom bostadsbranschen sedan tidigare. Du har en grundläggande ekonomisk förståelse. Du har systemvana och är lättlärd i system. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad samtidigt som du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du engageras av utvecklingsarbete och är initiativtagande.

Viktig information

Detta är ett konsultuppdrag på 1 år med start omgående. Tjänsten är på heltid. För rätt person finns chans till förlängning. Urval/Intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Simon Jordal/Recruitment Consultant.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy.

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiadministratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.