Ekonomiassistent/Backofficeadministratör till bolag i City

Ekonomiassistent/Backofficeadministratör till bolag i City

Vi på SJR söken nu en ekonomiadministratör till vår kund som är ett finansbolag. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra kollegor.

I rollen som ekonomiadministratör kommer du ha en delad roll, en del av rollen kommer vara som ekonomiassistent med focus på leverantörsreskontra och den andra delen kommer vara administrativ. Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i 8 månader. För rätt person finns det därefter möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara;
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturahantering från start till slut
  • Valutaväxlingar
  • Involverad i månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Backup inom övriga roller på ekonomiavdelningen
  • Övriga administrativa uppgifter inom ekonomifunktionen
  • Ärendehantering på listingavdelningen med övergripande ansvar för administration av noteringar i noteringssystemet
  • Löpande kommunikation och kontakt med relevanta kunder
Vem söker vi?

För denna roll söker vi dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt har god förståelse för det ekonomiska flödet. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i Visma, Centsoft och SAP.

Som person är du strukturerad och noggrann med ett öga för detaljer. Du är van att arbeta självständigt med ett personligt driv. Du har god samarbetsförmåga och har en förmåga att leverera en positiv kundupplevelse.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:
Mer info
Kontaktperson Emma Levin
Telefon 08-407 55 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.