Driven redovisningsassistent med stor kunskap i SAP

Driven redovisningsassistent med stor kunskap i SAP

Nu söker vi på SJR dig som är redovisningsassistent och är självständig i månadsbokslut och har jobbat i SAP. Uppdraget startar omgående och pågår i 6 månader framåt. Därefter finns goda möjligheter till förlängning,.

Kunden är en väletablerad aktör inom sin nisch och sitter på Gärdet.

Arbetsuppgifter;
Du kommer tillsammans med dina trevliga kollegor att b.la jobba med;
  • Leverantörsreskontra hela flödet
  • Avstämningar av bank och balanskonton
  • Månadsbokslut
Du kommer att vara med och implementera SAP samtidigt som du gör det dagliga arbetet på en ekonomiavdelning.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i minst 5 år. Du har även stor kunskap i SAP och har du varit med och implementerat SAP tidigare är det en merit men inget krav. Du har lätt för att komma in i nya system och är god användare av Excel.

För att trivas hos kunden bör du vara driven, prestigelös och lösningsorienterad, Du bör även sprida härlig energi omkring dig, ha lätt för att samarbeta samtidigt som du jobbar självständigt. Du är anpassningsbar och kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö.

Låter det som du? Välkommen med din ansökan!

Ansökan;
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-30

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.