Driven och självständig redovisningsekonom till produktionsbolag

Driven och självständig redovisningsekonom till produktionsbolag

Är du trygg i din redovisning, trivs i en projektstyrd organisation samtidigt som du gillar att jobba självständigt? Då har vi på SJR ditt nästa konsultuppdrag på ett år med start direkt in på det nya året. Kunden är ett stort internationellt produktionsbolag och du välkomnas in en kreativ miljö.

Arbetsuppgifter;
Du kommer jobba självständigt med redovisningen kring företagets många olika bolag. Du kommer b.la. att göra;
  • Löpande bokföring
  • Balansavstämningar
  • Månadsrapportering
  • Projektredovisning
  • Skatt och momsrapportering
I tjänsten kommer du ha hjälp av en ekonomiassistent och även arbetsleda denna, du kommer även jobba med cashflow planering.

Bakgrund;
Vi ser att du har en universitetsutbildning eller motsvarande, med gedigen erfarenhet från redovisning. Har du jobbat i NAV och i en projektstyrd organisation är det en merit men inget krav. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel och ha lätt för att sätta din in i nya system. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att trivas i rollen bör du kunna driva och jobba självständigt, vara analytisk lagd och stresstålig. Du bör även vara flexibel, en problemlösare samtidigt som du alltid sprider härlig energi omkring dig. För att trivas hos kunden tror vi att du är trygg i dig själv och alltid jobbar prestigelöst.

Ansökan;
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start vid nyår och 12 månader framåt. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gustav Kendel, 076-647 16 45

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.