Driven inkassohandläggare till växande bolag i Hammarby Sjöstad

Driven inkassohandläggare till växande bolag i Hammarby Sjöstad

Till vår kund med kontor i Hammarby Sjöstad tillsätter SJR en inkassohandläggare till ett expansivt inkassobolag.

Vår kund ingår i en större koncern och för rätt person finns möjlighet att växa och utvecklas inom organisationen. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag på 6 månader med ambitionen till överrektytering till kund därefter.

Rollen som Inkassohandläggare
Du välkomnas in i ett sammansvetsat team om sex personer som tillsammans ansvarar för bolagets fodringar. I rollen som inkassohandläggare sköter du hela inkassoprocessen från inkassokrav till ansökningar till Kronofogden. Huvudfokus för rollen är att på ett proffesionellt och ansvarsfullt sätt förhandla fram den bästa lösningen för samtliga parter. I rollen ingår bl.a.;
  • Besvara inkommande förfrågningar, via brev, e-post, chatt och telefon
  • Utgående telefoni mot gäldenärer och externa intressenter
  • Bidra till bra lösningar vid indrivning av utestående fordringar
  • Uppföljning och hantering av portföljer
  • Utveckla arbetsprocesser
Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom inkasso och som därmed har en god förståelse för inkassoprocessen.

För att lyckas i rollen som inkassohandläggare trivs du i kontakten med andra människor och uttrycker dig proffessionellt och trovärdigt i tal och skrift. Du är lyhörd för olika människors ekonomiska situation, samtidigt som du har lätt för att hitta lösningar.

Vår kund är i en stark positiv tillväxtfas och vi söker därför dig som trivs i en föränderlig miljö och som är nyfiken och prestigelös. Du drivs av att nå bolagets gemensamma mål och bidrar även med energi till ditt team. Tjänsten kräver att du är flytande, i tal i och skrift, i både svenska och engelska och har du även kunskap i något annat språk är det meriterande.

Visst vill du vara med på vår kunds resa framåt? Välkommen med din ansökan!


Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 jan 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.