Driven ekonomiassistent till Vectura Fastigheter

Driven ekonomiassistent till Vectura Fastigheter

SJR söker nu en Ekonomiassistent till Vectura Fastigheter AB.

Vectura är ett ungt, snabbväxande och innovativt fastighetsbolag med gedigen kunskap - och unik erfarenhet. Vectura har 35 anställda och ett marknadsvärde på fastigheter och projekt om ca SEK 10 mdr. De två koncerner som hanteras har ca 65 legala bolag. Huvudkontoret är beläget på Arsenalsgatan i Stockholm.

I din roll som Ekonomiassistent kommer du avlasta Bolagsekonomerna med löpande arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start under juni och som pågår i ca 6 månader.

Arbetsuppgifter
  • Kontering leverantörsfakturor
  • Betalningsförslag/återrapportering
  • Upplägg av nya leverantörer
  • Kundfakturering
  • Hantering av gemensam mail
  • Uppläggning av nya bolag
  • Bokslutsavstämningar
Vem är du?

För denna roll söker vi dig som har en slutförd universitetsutbildning inom ekonomi. Du har 1-2 års erfarenhet av att tidigare arbete som ekonomiassistent. Vidare har du en god social kompetens och samarbetsförmåga, är noggrann samt har ett driv och viljan att utvecklas. Har du erfarenhet av Visma är det meriterande.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Konsult hos SJR


Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om Vectura Fastigheter:

Vectura är Sveriges mest erfarna nykomling. Vi kombinerar nyskapande med erfarenhet och kunskap. Vi börjar alltid med människan och skapar lösningar tillsammans med våra hyresgäster, slutanvändare, kommuner och partners. Det är så vi skapar upplevelser och platser och det är så vi bygger Sveriges framtid.

Våra värderingar sammanfattas av fyra ord: Engagemang, Proaktivitet, Nyskapande och Långsiktighet. Våra centrala affärsområden är kommersiella- och samhällsfastigheter samt utvecklings av vård -och omsorgsboenden. Vectura ägs av Patricia Industries som är en del av Investor.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.