Driven ekonomiassistent med erfarenhet från Visita/löner och redovisning

Driven ekonomiassistent med erfarenhet från Visita/löner och redovisning

För kunds räkning söker vi nu en driven ekonomiassistent som kan Visita/löner och redovisning. Uppdraget är med start omgående och för rätt person är tanken att uppdraget övergår i en anställning hos vår kund. Kunden sitter i fina lokaler på Djurgården. Uppdragets omfattning är 75-80%.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att sköta all löpande redovisningen samt hela lönehanteringen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning inkl månadsavstämning
  • Kundfakturering
  • Leverantörsreskontra
  • Momsrapport och momsavstämning
  • Arbetsgivardeklarationer, avstämning och rapportering
  • Löneköring, hela lönehanteringen
  • Tidsredovisning
  • Semesteravstämning
  • Arbetsgivarintyg
För att passa i rollen tror vi att du har relevant utbildning och/eller tidigare erfarenhet från en liknande roll. Det är ett krav att ha erfarenhet från restaurangbranschen och Visita avtalet.

Du är en engagerad och prestigelös person med starkt driv som trivs med att hugga i där det behövs. Du har ett strukturerat arbetssätt, driver ditt arbete framåt och levererar med hög kvalité.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Lindqvist på 076-647 16 56. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-09-24.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.