Driven Försäkringsförmedlarassistent till Brim

Driven Försäkringsförmedlarassistent till BrimÄr du nyutexaminerad från högskola eller universitet inom ekonomi eller juridik och vill börja din karriär inom försäkringsbranschen? Trivs du dessutom i en assisterande roll med mycket ansvar samtidigt som du är driven och positiv?

Då har Brim ditt nästa jobb!

Brim är försäkringsförmedlare inom byggsektorn och behöver nu utöka med en försäkringsassistent till deras team. Teamet består av 11 st och du kommer vara behjälplig till flera av deras försäkringsrådgivare. Hos Brim får man chansen att lära sig från grunden och utvecklas internt. De sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter;
Som försäkringsförmedlarassistent på Brim kommer dina arbetsuppgifter innefatta att i huvudsak att assistera försäkringsförmedlarna med b.la.
  • Produktion av försäkringar
  • Förberedelse och delaktighet vid förnyelsearbete av försäkringar
  • Fakturering
  • Stämma av balans- och resultaträkning
  • Tolka kreditbedömningar
I tjänsten ingår även att man har daglig kontakt med företagets kunder och försäkringsbolag i Sverige och utlandet.

Bakgrund;
Vi söker dig som är nyutexaminerad från högskola eller universitet inom ekonomi eller juridik. Du har god datavana, främst inom Office-paketet och framför allt i Excel. Du ska även ha mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. Du ska arbetslivserfarenhet från studietiden.

För att trivas hos Brim bör du vara driven, stresstålig och strukturerad. Du gillar att ha många bollar i luften och har ett härligt driv. Du är flexibel och prestigelös samtidigt som du är serviceinriktad och lättlärd.

Viktig information;
I denna rekrytering samarbetar Brim med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz, 076-647 16 66

Vi ser fram emot din ansökan!

Brim är Nordens ledande försäkringsförmedlare inom byggsektorn. Brim är idag under stark tillväxt. Basen för verksamheten är försäkringsprogram för entreprenad- och fullgörandeförsäkring. Läs mer på www.brim.se

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (42 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.