Digital Communication Manager till SJR

Digital Communication Manager till SJR

Har du en bakgrund inom digital kommunikation eller inom digital marknadsföring kan detta vara tjänsten för dig!

SJR in Sweden AB söker en Digital Communication Manager med uppdrag att stärka vårt varumärke samt öka vår närvaro i digitala kanaler.

Arbetsuppgifter
I rollen som Digital Communication Manager på SJR ansvarar du för utveckling, implementering och genomförande av vår socialmedia-strategi. Du kommer att stötta organisationen i digitalt uttryck och exponering. Du är operativt ansvarig för att skapa relevant innehåll och publicera material riktat till SJR's målgrupper och är den hos oss som driver digitala kommunikationsfrågor vad gäller design, struktur och innehåll. Vidare arbetar du med att identifiera utvecklingsområden och säkerställa att företaget är uppdaterat i trender och nya möjligheter inom området. I rollen rapporterar du till Regionchef.

Din bakgrund
Vi ser att du har några års erfarenhet av en liknande roll antingen inhouse eller i en rådgivande/konsultativ roll. Du har en högskoleutbildning inom media och kommunikation eller liknande. Vidare har du god kännedom om digitala plattformar och verktyg som krävs för att lyckas i rollen och med fördel även bild- och filmkunskap.

Du har en stilistisk ådra och ett uttryckssätt som skapar intresse samt en stor drivkraft att hålla dig uppdaterad kring teknik och digitala nyheter. Du trivs i en kommunikativ och rådgivande roll med många kontaktytor. Som person är du handlingskraftig och har ett framåtriktat förhållningssätt. Av vikt är även att du har en strukturerad ådra, som med noggrannhet och precision vill maximera vår kommunikation på marknaden.

För att passa in på SJR och i vår organisation är du en person som alltid levererar med kvalité, har en positiv attityd samt ett stort engagemang i det du gör. En viktig del i vår framgång är att vi trivs med varandra och har roligt på jobbet. Därför är din personlighet av största vikt för oss.

Om oss
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB och WES AB.

Ansökan

Är du nyfiken på denna utmaning och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Kraft på telefon 076-879 91 95 alt therese.kraft@sjr.se alternativ Jessica Runerlöv Moberg 073-421 79 81 jessica.runerlovmoerg@sjr.se

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-12-31. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Digital Communication Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.