Data analytiker till försäkringsbolag

Data analytiker till försäkringsbolag

Vi på SJR söker nu en Data analytiker till vår kund som är en marknadsledande aktör inom försäkring & pension. Vår kund sitter i fina lokaler mitt i Stockholm City. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår i 12 månader.

Arbetsuppgifter

Arbetet som Data analytiker innebär att hantera stora flöden av filer som kommuniceras från stora företag till vår kund kopplat till personalinformation på månadsbasis. Hanteringen innebär konvertering av filer och dess innehåll. Även tolkningar av informationen, byggande av XML-filer, skapande och nyttjande av vissa beräkningssnurror och dialog med kunder är delar av dina arbetsuppgifter.

Vem är du?

För tjänsten söker vi någon med några års tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som har stort intresse för IT. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning t.ex Javautvecklare. Du är en avancerad användare av Excel och behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i grupp men som även kan arbeta självständigt med eget ansvar. Du är nyfiken och vill utvecklas både kompetensmässigt och som person. Vidare har du en stark drivkraft, är målinriktad och lösningsorienterad.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-03-23.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.Excel och IT administratör till försäkringsbolag
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.