Copiad Telecom söker en ekonomiassistent

Copiad Telecom söker en ekonomiassistentVill du arbeta som ekonomiassistent på ett företag med trevliga kollegor och högt i tak? Då har Copiad Telecom tjänsten för dig!

Copiad Telecom är ett fiberföretag som gräver och bygger fibernätverk i många olika delar av Sverige. Ekonomiavdelningen som finns idag består av tre personer och sitter i trevliga lokaler i Frösunda, Solna. I juni kommer de att flytta till Kista.


Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du till största del hantera leverantörsreskontra, kundreskontra och avtal. Utöver detta kommer du vara behjälplig med annat administrativt arbete inom ekonomi och vara en allt i allo. Du kommer jobba nära företagets CFO samt redovisningsekonom och vara behjälplig vid månads- och årsbokslut.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi, alternativt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är meriterande om du har jobbat i Microsoft Dynamics NAV. Har erfarenhet från byggbranschen och har goda kunskaper i Excel.

Du bör vara en doer, är hungrig på att lära dig mer och kunna utvecklas. Du behöver samtidigt vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt utan att ditt arbete blir lidande. Då du kommer att hantera hela fakturaflödet för bolagets räkning måste du vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är också effektiv och är duktig på att prioritera vad som behöver göras. Du behöver vara självgående och lösningsfokuserad.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader och därefter är tanken att anställningen går över till kund. Tjänsten är på heltid och start för rollen är omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Franchise
Sista ansökningsdag 4 aug (47 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.