Chef för avtalsadministration till kreditbolag

Chef för avtalsadministration till kreditbolag

Som chef för avtalsadministration kommer du arbeta på en strategisk nivå med fokus på att öka effektiviteten i avtalsprocessen, samt att stärka upp intern kontroll och styrning. Detta är ett konsultuppdrag under tiden som vår kund genomför en rekrytering. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå i ca 6 månader.

Gruppen hanterar granskning, uppstart av avtal och löpande administration av både nya och befintliga kreditavtal för våra privat- och företagskunder. Gruppen hanterar även inkommande avtalsrelaterade frågor via telefon och skrift. Du har personalansvar för en ca 8 personer samt en gruppchef som i sin tur har ungefär en lika stor grupp.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att;
 • ansvara för gruppens leverans, servicenivåer, utveckling av avtalsprocessen samt bemanningsdimensionerin
 • leda och coacha medarbetare och chefer
 • säkerställa att avtalshanteringen genomförs med god kontroll och styrning
 • agerar som en länk mellan vår säljorganisation och kreditavdelning
 • ansvara för att säkerställa god kontroll och styrning genom förbättring och efterlevnad av policys och instruktioner
 • leda och kommunicera förändring samt säkerställa en kultur där vi arbetar med ständiga förbättringa
 • Arbeta med budget- och kostnadsuppföljning
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du;
 • har dokumenterad god chefs- och ledarförmåga.
 • har en fördjupad kunskap kring service, administrativa flöden samt finansiella upplägg
 • besitter med fördel en bakgrund inom bank och/eller finans.
 • förmågan att initiera och driva processeffektivisering på ett strukturerat sätt tillsammans med inom och utanför avdelningen
 • har en relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • är kommunikativ och målinriktad och drivs av att utveckla människor och processer genom samarbete och involvering
 • har ett strukturerat tanke- och arbetssätt för att utveckla vår interna kontroll och styrning i avtalsprocessen
 • är prestigelös, starkt affärsorienterat och högt engagemang
Ansökan

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Rebecca Persson på 08- 407 55 60. Vi intervjuar löpande så tveka inte skicka in ansökan direkt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Chef för avtalsadministration
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (56 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.