Business Modelling and Casing Manager

Business Modelling and Casing Manager

Nu har du chansen till ett mycket spännande uppdrag!

Vill du arbeta i en interaktiv, decentraliserad och agil organisation med högt tempo och härligt drivna kollegor? Du kommer att sitta i trivsamma lokaler mitt i city. Kunden benämner rollen som; Business Modelling and Casing Manager. Uppdraget är tänkt att börja omgående och pågå till februari 2020.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att ansvara för att utveckla och ta fram business case och aktiviteter för att planera och utveckla företagets tillväxt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande;
  • Arbeta med och utveckla olika business case
  • Genomföra marknadsanalyser för att driva planer framåt
  • Skapa och se över investeringsmodeller och hantera investeringsförfrågningar
  • Analysera, mäta och utvärdera planerna framå
  • Se över kostnader och intäkter kopplade till investeringsmöjligheter
  • Se över prissättning
  • Ad hoc-projekt
I rollen har du många kontaktytor inom organisationen och du rapporterar till CFO.

Lite mer information

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av investeringar, arbetat med marknadsstrategier och prismodeller. Kanske har du arbetat i bolag som växt genom förvärv, eller i alla fall hanterat arbetsuppgifter kopplade till förvärv. Har du investeringsbakgrund är detta ett plus, liksom arbete med start-ups eller management consulting. Kanske arbetat som business controller tidigare.

Som person tror vi att du är självständig och trygg i din roll och räds inte att fatta beslut under komplexa omständigheter. Du har förmågan att arbeta med tighta deadlines och i en organisation som präglas av ett högt tempo. Du är kommunikativ, en god stöttande kollega med ett driv som motiverar dig själv och även dina kollegor.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Rebecca Persson på rebecca.persson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt kandidat har hittats.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Business Modelling and Casing Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 juli 2019 (22 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.