Business Expert till välkänt bolag inom retail

Business Expert till välkänt bolag inom retail

Vill du arbeta på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser? Vill du bli business expert på ett välkänt bolag där kommunikation och engagemang är viktiga ledord? Har du arbetat med SAP och kan börja på detta konsultuppdrag omgående eller inom ett par månader? Jag vill gärna träffa dig!

Har du erfarenhet av redovisning? Kanske har du varit revisor? Vill du bli business expert och arbeta med processer och flöden?

Du kommer att arbeta med bolagets redovisningslösningar och vara med och ta fram nya idéer för framtida arbetssätt. Du kommer även att fungera som ett affärsstöd för redovisnigen globalt. I rollen ingår det även att vara med och förbättra bokföringssystemet och utforma en global SAP-platform.

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta som en affärspartner till redovisning, affärsutveckling och IT
  • Leda och driva redovisningen i projekt inom koncernen
  • Utveckla bolagets globala redovisningsrutiner
  • Arbeta nära central och lokal redovisning för att säkerställa att redovisningskraven omfattas av systemlösningarna
  • Stöd till kollegor runt om i världen
Lämplig bakgrund

Till denna roll ser vi att du har akademisk utbildning inom ekonomi. Du har tidigare arbetat inom redovisning. Vidare är du riktigt bra på SAP och är van vid att arbeta i Excel. Du pratar och skriver flytande på engelska.
Som person är du framåt, nyfiken och har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. När det kommer till dina arbetsuppgifter är du lösnings- och detaljorienterad, du har förmåga att prioritera och arbetar effektivt. Du tycker om att kommunicera och är även helt prestigelös.

Viktig information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Varmt välkommen med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Emma Hultberg på 076 647 16 41.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.