Business Controller till stor organisation

Business Controller till stor organisation

Vi
på SJR söker nu till vår kund en Business Controller som vill arbeta som konsult och har erfarenhet från BC arbetsuppgifter i minst 3 år. Uppdraget är mellan
2020-05-2020-10, och kan komma att förlängas. Kunden är belägen i Kista och du välkomnas in en kultur som kännetecknas av driv, engagemang och framåtanda.

Arbetsuppgifter;

För
att trivas hos vår kund ser vi att du tidigare har arbetat med dessa arbetsuppgifter;
  • Analysera möjligheter och risker.
  • Arbeta proaktivt med olika processer och rutiner för att utveckla organisationen.
Utveckla och förvalta internrapportering till respektive affärsområdeschef.

I
tjänsten ingår även en del Ad-hoc analyser till affärsområdes-ansvariga som beslutsstöd.
I denna roll jobbar man i team vilket gör att det ställer krav på din kommunikation och samarbetsförmåga, samt att man är van att kommunicera på både svenska och engelska.

Vi
söker dig;


Som
har en Civilekonomutbildning eller motsvarande och har arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter i minst 3 år i en stor organisation. Du ska ha goda redovisningskunskaper och vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i Excel och pp, samt har lätt för att sätta dig in i olika system.

Som
person har du ett starkt driv och är van att ta ett stort ansvar. Du är mycket analytisk och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar. Du har en god förmåga att identifiera lösningar och kommer gärna med kreativa förslag.
Du är social och har lätt för att initiera och upprätthålla ett kontaktnät inom organisationen. Självklart är du positiv, prestigelös och flexibel!

Välkommen
med din ansökan!


Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Business Controller
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.