Boliden Treasury söker medarbetare till Cash Management / Back Office

Boliden Treasury söker medarbetare till Cash Management / Back Office

Nu söker vi en medarbetare med erfarenhet från Cash Management till en bred och utvecklande roll inom Boliden treasury. Du kommer att ingå i ett team på sex medarbetare som du kommer ha ett nära samarbete och utbyte med.

Tillsammans med en kollega kommer du att ansvara för all affärsadministration av valuta-, ränte- och metallderivat samt koncernens cash management och kortsiktiga likviditetsplanering.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta;
  • Avstämningar av affärer
  • Finansiella betalningar
  • Handel med företagscertifikat
  • Likviditetsuppföljning och prognos
  • Cash Management
  • Projekt inom Backoffice/Cash Management
Rollen innebär dagliga kontakter med bl a handlarbordet, koncernbolag samt svenska och utländska banker. Din roll blir viktigt för att bidra till att Treasury upprätthåller högkvalitativ service till dotterbolagen och andra avdelningar på huvudkontoret, alltid med målet att balansera koncernens kassalikviditet optimalt. Då vi är ett litet team kommer du kunna få stor möjlighet att påverka arbetsformen inom treasury, vi välkomnar att nya arbetssätt föreslås.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom med minst ett par års erfarenhet inom administration av ränte-/valutaaffärer och/eller cash management inom treasury/finansavdelning eller bank. Har du tidigare erfarenhet av CRM Finance Web är det meriterande men viktigast är ett starkt systemintresse. Erfarenhet av affärssystembyte ser vi som en stor fördel. Då vi arbetar i en internationell miljö är goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift en förutsättning.

Som person är du analytisk, strukturerad och mycket noggrann. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att samarbeta i en öppen och prestigelös grupp. Då kontaktytorna är många hoppas vi att du är en god kommunikatör som trivs med att ge service och ha kontakt med andra.

Vi erbjuder en bred roll inom ett spännande område i ett framgångsrikt internationellt börsbolag.

Om Boliden

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Verksamheten kännetecknas av omsorg om människor, miljön och samhället. Boliden har en ledande position inom hållbar gruvdrift, metallproduktion och metallåtervinning. Lång erfarenhet kombinerat med utvecklingen av bästa möjliga tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade i den globala konkurrensen.

Boliden har cirka 6 000 anställda och omsätter årligen 50 miljarder kronor. Aktien är noterad i Large Cap-segmentet på NASDAQ OMX Stockholm.

Ansökan

I denna rekrytering har Boliden valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på 070-4715914. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-09-25. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Sara Borgeström
Telefon 070 471 59 14
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.