Boliden Treasury söker medarbetare till Backoffice/Cash Management

Boliden Treasury söker medarbetare till Backoffice/Cash Management

I samband med att en medarbetare går vidare internt söker vi nu en ny erfaren kollega till Bolidens trevliga Treasury team.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team på sex medarbetare som du kommer ha ett nära samarbete och utbyte med.

Tillsammans med en kollega kommer du att ansvara för all affärsadministration av valuta-, ränte- och metallderivat samt koncernens cash management och kortsiktiga likviditetsplanering.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta;
  • Avstämningar av affärer
  • Finansiella betalningar
  • Handel med företagscertifikat
  • Likviditetsuppföljning och prognos
  • Cash Management
  • Projekt inom Backoffice/Cash Management
Rollen innebär dagliga kontakter med bl a handlarbordet, koncernbolag och svenska och utländska banker.

Din roll blir viktigt för att bidra till att Treasury upprätthåller högkvalitativ service till dotterbolagen och andra avdelningar på huvudkontoret, alltid med målet att balansera koncernens kassalikviditet optimalt.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom med minst ett par års erfarenhet inom administration av ränte-/valutaaffärer och/eller cash management inom treasury/finansavdelning eller bank. Har du tidigare erfarenhet av CRM Finance Web är det meriterande. Då vi arbetar i en internationell miljö är goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift en förutsättning.

Som person är du analytisk, strukturerad och mycket noggrann. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att samarbeta i en öppen och prestigelös grupp. Det är en stor fördel om du är en god kommunikatör som trivs med att ge service och ha kontakt med andra.

Vi erbjuder en bred roll inom ett spännande område i ett framgångsrikt internationellt börsbolag.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Boliden med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sara Borgeström på 08-407 55 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Boliden

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 800 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

Titel: Backoffice/Cash Management
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.