Bolagsekonom inom event och fastighetsbranschen till Arlandastad

Bolagsekonom inom event och fastighetsbranschen till Arlandastad

Vill du arbeta som bolagsekonom på ett bolag med trivsamt klimat inom event och fastighet? Vill du bli en del av ett tajt team som hjälps åt och där du får chans att utveckla dig själv och bolaget? Varmt välkommen med din ansökan om du kan hoppa på detta årslånga uppdrag i maj!

Arbetsuppgifter:

Som bolagsekonom hos vår kund kommer du att ingå i ett team om fem personer. Du kommer att få ansvara för bolag både inom fastighet och events, så erfarenhet från det är meriterande. Det kommer även att behövas hjälp med koncernredovisning så vi hoppas att du har lite av den erfarenheten i din portfölj också. På bolaget råder ett trivsamt och kreativt klimat med en fin stämning, skrattet är aldrig långt bort.

Arbetet innebär bland annat:
  • Bolagsansvar
  • Löpande redovisning
  • Period- och årsbokslut
  • Moms, skatt och inkomstdeklarationer
  • Vara med och utveckla processer och rutiner på ekonomiavdelningen
  • Koncernredovisning
Vem är du?

Vi tror att du är en engagerad bolagsekonom som har cirka tre till fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning där du är självständig i bokslutsarbetet. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Ditt engagemang och ansvarstagande gör att du inte lämnar något halvdant efter dig. Du drivs av utveckling vilket är något som vi kan erbjuda både på ett personligt plan och i tjänsten.

Som person är du framåt, glad och väldigt social. Vi tror att du har högskoleutbildning inom ekonomi, är duktig på svenska och engelska samt att du är van vid Excel.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR eller som Interimskonsult via ditt egna bolag. Uppdraget startar omgående och kommer att pågå i sex månader för att sedan kunna övergå i en tillsvidareanställning. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Bolagsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.