Bolagsansvarig redovisningsekonom

Bolagsansvarig redovisningsekonom

SJR söker för vår kunds räkning en bolagsansvarig redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och löper på 6 månader med möjlighet till förlängning. Kunden sitter i Stockholms innerstad.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för redovisningen för den svenska koncernens bolag. Du kommer att arbeta nära dina kollegor med ett eget ansvar för ett eller flera bolag och rapportera till chefen för redovisningsteamet. Du kommer att arbeta med all löpande redovisning, periodiseringar, utlandsbetalningar, avstämningar, inventarieredovisning, skatte- och momsdeklarationer samt månadsbokslut och årsredovisning.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och arbete i företag med stora flöden. Bolaget arbetar i Maconomy och Ocra, så erfarenhet från dessa system är meriterande men inget krav. Som person ska du vara social, noggrann och kvalitetsmedveten.

Viktig information

Det ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Persson; rebecca.persson@sjr.se. Dock inga ansökningar på denna adress. Vi ser fram emot din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov (51 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.