Bolånehandläggare med Swedsec-bolånelicens

Bolånehandläggare med Swedsec-bolånelicens

Rollen som bolånehandläggare
Vår kund är en väletablerad bank med kontor i centrala Stockholm. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer du att fatta kreditbeslut för låneprodukter för privatpersoner, vilket innefattar både bolån och privatlån. Du har ett nära samarbete och många kontaktytor inom banken, då du har daglig kontakt med bankens bolånerådgivare, affärsadministration och kundkommunikation. Som bolånehandläggare bidrar du till att banken når uppsatta mål avseende god kreditkvalitét och en sund kreditgivning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av bolån med dokumenterad beviljningsrätt. Du har Swedsec-bolånelicens och har en god förståelse för bolåneprocessen och du trivs i en administrativ roll med viss kundkontakt.

För att trivas och lyckas i rollen som bolånehandläggare är du;
  • Kommunikativ och har en pedagogisk förmåga och ett stort kundfokus
  • Bekväm med att fatta egna beslut kombinerad med stor affärsmässighet som utvecklar en sund kreditportfölj
  • Pålitlig, noggrann och en teamplayer
  • Driven, kreativ och får saker gjorda
Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 mån, med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Bolånehandläggare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 apr 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.