Big data analyst till bank i city

Big data analyst till bank i city

Uppdraget
SJR erbjuder dig en utmanande roll som analytiker hos vår kund, med kontor i centrala Stockholm. Då tjänsten innehåller analytiskt krävande uppgifter så passar den här tjänsten dig som är högpresterande och lösningsorienterad och som trivs i en spännande internationell bankmiljö.

Som Big data analyst innefattar dina arbetsuppgifter bla att extrahera, filtrera och sammanställa stora mängder data kring bankens kunddata utifrån ett stort antal parametrar inom områdena Fraud och AML.

Uppdragets start är så snart som möjligt och pågår initialt i 6 månader.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen behöver du ha väldigt goda kunskaper i Excel, programmering och SQL samt ha stor vana av att hantera stora mängder data. Har du dessutom kunskap/erfarenhet av bank & finans och regelverk är det starkt meriterande.

Som person är du metodisk, noggrann och effektiv och du drivs av att dina leveranser håller hög kvalitet.Vidare är du en driven och självgående person som har ett genuint intresse för att analysera data och har förmågan att förstå komplex data.

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan
redan idag, då urval och intervjuar sker löpande!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Big Data Analyst
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.