Backoffice medarbetare till finansbolag i City

Backoffice medarbetare till finansbolag i City

SJR har fått i uppdrag att hitta vår kunds nästa backoffice medarbetare! Uppdraget inleds med 6 månaders konsultuppdrag och därefter finns stora möjligheter till förlängning alternativt överrekrytering till kund. Kontoret ligger i city och på kontoret arbetar ett 30 tal medarbetare.

Rollen på Backoffice
Teamet inom Backoffice ansvarar tillsammans för att ge professionell service till bolagets kunder som framförallt består av privata och institutionella investerare. Du kommer arbeta nära och stötta rådgivare, handlare och fondförvaltare. Backofficerollen är administrativ och du kommer bland annat att arbeta med;
  • Onboarding av nya kunder och kunddokumentation
  • Avtalshantering
  • Kontoavstämningar
  • Corporate Actions
  • Flyttar av likvida medel
Lämplig bakgrund
Vi söker dig med relevant utbildning från högskola/universitet. Du har ett genuint intresse och förståelse för finansbranschen och vill utvecklas i en administrativ roll. I och med att rollen är kommunikativ trivs du i en roll där du får arbeta varierat med både intern och extern kontakt.

Du levererar med kvalitet och alltid med en hög servicekänsla. Du gillar att ta för dig på ett ödmjukt sätt och du samarbetar gärna med dina kollegor. Hos vår kund uppskattas en drivkraft och egna initiativ.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och start för rollen är omgående. Urval och intervjuer sker löpande så därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus, 070 471 59 18.

Om företaget


SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Backofficemedarbetare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.