Backoffice inom värdepapper

Backoffice inom värdepapper

Har du minst 2 års erfarenhet av clearing och settlements för nordiska värdepapper? Vill du arbeta på en mindre bank där du får stort ansvar för ditt arbete? Då kan rollen hos vår kund vara din nästa utmaning!


För kunds räkning söker vi nu en backoffice-medarbetare som ska arbeta inom värdepapper. Du kommer tillhöra en grupp som arbetar inom clearing och settlement mot den nordiska marknaden. Arbetet innebär bland annat affärer av fonder, värdepappersflyttar samt rösträttsregistering.

Din profil
Vi söker dig som har minst två års arbete av backofficerelaterat arbete. Du ska ha arbetat med clearing och settlement samt ha erfarenhet av nordiska värdepapper och VPC.

Då du arbetar i ett mindre team kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper. Du är analytisk, noggrann och van att arbeta med kvalité. Du är samarbetsvillig och van vid kundkontakt.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med en anställning hos SJR. Tjänsten är tänkt att tillsättas under hösten 2018. Arbetet utförs på heltid och under kontorstid. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Koblet, 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec (39 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.