Back-Office medarbetare till finansbolag i centrala Stockholm

Back-Office medarbetare till finansbolag i centrala Stockholm




Har du erfarenhet av back-officearbete inom finansmarknad och ekonomi? Vill du arbeta på ett spännande företag som sitter mitt i centrala Stockholm? SJR söker nu för kunds räkning en back-office medarbetare med start i november.


Arbetsuppgifter:
I rollen som back-office medarbetare kommer du att sitta tillsammans med 6 andra medarbetare och arbeta med allt från hantering av emissioner till att strukturera produkter och derivat. Du kommer även att ansvara för bolagets kunders konton och sitta med dagliga avstämningar. Utöver detta kommer du dessutom arbeta med orderläggning av fonder.

Har du rätt inställning och driv finns det möjlighet för dig att utvecklas och arbeta med olika projekt.

Lämplig bakgrund:

Vi söker dig som har erfarenhet av back-office arbete inom finansmarknad och ekonomi tidigare. Du som söker ska ha ett stort intresse inom ämnet vilket du visat exempelvis genom en examen inom relevant område och har arbetat inom finans vid sidan av studierna. Du som söker har goda kunskaper i Officepaketet och Excel.

Det är starkt meriterande om du arbetat på värdepappersbolag eller bank tidigare. Alternativt arbetat med ekonomi inom Treasury.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader heltid med chans till förlängning/överrekrytering till kunden och start i november. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 - 647 16 43.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 nov (48 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.