Analytisk ekonomiassistent till långt uppdrag

Analytisk ekonomiassistent till långt uppdrag

SJR söker för kunds räkning en ansvarsfull och strukturerad ekonomiassistent. Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi? Har du några års praktisk erfarenhet samt talar och skriver engelska flytande? Då vill vi gärna träffa dig, skicka in ditt CV!

Arbetsuppgifter:

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att få utvecklas och lära dig mycket i din yrkesroll. Du behöver ta mycket ansvar och vara både metodisk och analytisk i ditt arbetssätt.

I rollen som ekonomiassistent är 50 procent inom kundreskontra och 50 procent inom leverantörsreskontra. Vidare kommer du att supporta och ansvara för företagets kreditkortsanvändning och resekostnader. Du ansvarar för att granska och godkänna kundärenden och kundfordringar. Du kommer att arbeta i stora flöden så erfarenhet från det är meriterande.

Vem söker vi?

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har tre års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ekonomiutbildning från högskola eller universitet och god förståelse för det ekonomiska flödet. Vi ser gärna att du har arbetat i SAP och kanske även andra redovisningssystem. Excel är en självklarhet för dig i ditt dagliga arbete.

För att passa i rollen som ekonomiassistent bör du vara analytiskt lagd, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt. Men det är också viktigt att du är en lagspelare som trivs ihop med andra människor.

Som person motiveras du av att arbeta i en högaktiv miljö där du arbetar strukturerat och noggrant. Du är kommunikativ och lösningsorienterad och lämnar ingenting åt slumpen. Vi lägger även vikt vid din personlighet och tror att du är positiv, framåt och en omtyckt kollega.

Viktig information
Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Varmt välkommen med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Emma Hultberg på 076 641 16 47 eller Elin Hansen på 070-471 59 19

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov (50 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.