Analytisk Ekonomiassistent till Aditro Logistics

Analytisk Ekonomiassistent till Aditro Logistics

Aditro Logistics söker en Ekonomiassistent. Som Ekonomiassistent ansvarar du för kundreskontra, är backup på leverantörsreskontra samtidigt som du förväntas stötta övriga kollegor inom ekonomifunktionen med förekommande redovisningsuppgifter. Du hanterar sedvanliga uppgifter såsom fakturering, inbetalningar, bankavstämningar men du arbetar i en föränderlig miljö med fokus på konstant utveckling. Huvudkontoret är beläget i nyrenoverade lokaler vid Alviks strand och här sitter du tillsammans med cirka 25 engagerade medarbetare från olika delar av verksamheten. Du välkomnas till en framåtlutad och glad arbetsplats med laganda, hjälpsamhet och höga ambitioner.

Detta är en direktrekrytering med anställning hos Aditro Logistics. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tveka inte, ansök idag!

Mer om tjänsten

Som Ekonomiassistent är du en del av en ekonomifunktion som består av CFO, ekonomichef, redovisningsansvarig, redovisningsekonom, business controller och tre ekonomiassistenter. Du rapporterar till ekonomichef och ansvarar för kundreskontra, vilket innebär uppgifter såsom fakturering, inbetalningar, bankavstämningar, löpande bokföring, periodrapporter, bokningar i huvudbok och stöttning vid bokslut. Du är backup på leverantörsreskontran och du stöttar även resten av ekonomifunktionen i förekommande uppgifter såsom periodiseringar och kontoavstämningar. Du arbetar i en föränderlig miljö och tillsammans med dina kollegor bidrar du i det fortsatta effektiviseringsarbetet av flöden, processer och arbetssätt. Tjänsten innebär naturliga kontakter och samarbeten med kollegor på de olika logistikanläggningar samt kontakt med kunder.

Som Ekonomiassistent kommer du framför allt att arbeta med:
  • Kundreskontra
  • Hantering/uppföljning av fakturor och bankavstämningar
  • Periodrapporter
  • Backup till leverantörsreskontran
  • Stöttning vid bokslut och i övrigt förekommande uppgifter på avdelningen
Det här är tjänsten för dig som är genuint intresserad av ekonomi och vill fortsätta utvecklas inom området. Aditro Logistics är en modern logistikpartner inom en framtidsbransch med platt organisation där din insats gör skillnad och du får möjligheten att växa!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 6 månader inom ekonomi sedan tidigare. Du har en god förståelse för reskontraflödet och löpande bokföring. Du har genomfört eftergymnasiala studier i ekonomi vid högskola/universitet eller yrkeshögskola. Du har goda kunskaper i Excel och är lättlärd i system/program. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, prestigelös och positiv. Du är noggrann och har en känsla för detaljer samtidigt som du är hjälpsam, ivrig för att lära dig nya saker och har lätt för att kommunicera med andra. Du är flexibel och trivs i en varierad vardag där du bidrar i förbättringsarbete och har ett intresse för verksamheten.

Viktig information

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Aditro Logistics. Aditro Logistics tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I denna rekryteringsprocess samarbetar Aditro Logistics med SJR. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Simon Jordal/Recruitment Consultant.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy.

Titel: Ekonomiassistent

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. För fortsatt utveckling arbetar vi aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunder.

* En av de största inom 3PL i Norden
  • Erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering
  • Förfogar över 204,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad och Nykvarn
* Över 1000 egna anställda och omsätter över 1 miljard kronor årligen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.