Administrativ backoffice-medarbetare sökes!

Administrativ backoffice-medarbetare sökes!

Vill du arbeta inom Backoffice? Vill du även arbeta med kontoavstämningar i en administrativ roll? Då kan du vara den vi letar efter!

Nu söker vi efter nästa backoffice medarbetare! Uppdraget är ett konsultuppdrag och du är ansvarig för att ge utmärkt service. Tjänsten innebär många kontaktytor med flera samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av backoffice-relaterade frågor. Du kommer även hjälpa kunder med exempelvis kontorelaterade frågor samtidigt som du är ansvarig för kontoöppningar och flyttar av likvida medel. Du kommer även utföra kontroller kopplade till AML.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som arbetat med backoffice-relaterade arbetsuppgifter tidigare. Meriterande är om du har en Swedsec-licens. Utöver erfarenhet får du gärna ha en eftergymnasial utbildning mot ekonomi. Du är inte främmande för ett högt arbetstempo och en stundtals hög arbetsbelastning. I och med att rollen är kommunikativ trivs du i en roll där du får arbeta varierat med både intern och extern kontakt.

Du levererar alltid med kvalitet och alltid med en hög servicekänsla. Du gillar att ta för dig på ett ödmjukt sätt och du samarbetar gärna med dina kollegor.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eric Brobeck 076 647 16 04

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (42 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.