Är du nyutexad och vill arbeta inom Bank & Finans?

Är du nyutexad och vill arbeta inom Bank & Finans?

Har du läst ekonomi på universitet/högskola och tar snart din examen? Stort grattis! Vi på SJR har kanske ditt drömjobb och vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Vi har många olika roller inom ekonomi, bank och finans och vi söker nu dig som letar efter ditt första jobb efter examen! Våra uppdrag;
  • Backoffice inom Fond, Aktier och Värdepapper
  • AML och KYC
  • Kundservice på bank
  • Administrativa tjänster inom Bank & Finans

Lämplig bakgrund

Vi letar efter dig som nyligen tagit examen från universitet/högskola inom ekonomi. Du kanske har haft extrajobb vid sidan av dina studier, antingen inom ekonomi, bank/finans eller inom servicesektorn.

Som konsult är det viktigt att vara driven, hungrig och nyfiken på arbetslivet. För visst är du sugen att använda dina kunskaper du fått från skolan och samla på dig praktisk erfarenhet inför framtiden?

Varmt välkommen med din ansökan!
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.