Är du en erfaren redovisningsekonom som brinner för redovisning?

Är du en erfaren redovisningsekonom som brinner för redovisning?

Brinner du för redovisning och vill arbeta med kompetenta kollegor? Då är detta ett jobb för dig! I rollen som redovisningsekonom får du arbeta med hela det ekonomiska flödet i en företagskultur som präglas av frihet under ansvar. Vi söker dig med en positiv inställning och som har arbetat i en liknande roll tidigare. Välkommen in med din ansökan!

Beskrivning av tjänsten
I rollen har du huvudsakliga arbetsuppgifter som är:
  • Ansvara för den löpande redovisningen
  • Avstämningar
  • Deklaration av moms & skatt
  • Ansvara för månads- och kvartalsbokslut samt rapportering av dotterbolag
  • Delaktighet i årsbokslutet
  • Projektredovisning
  • Löpande dokumentation och uppdatering av processer och rutiner
Vem är du?
Är du en självgående och driven redovisningsekonom som vill vara med på en livad tillväxtresa? Tycker du om att göra skillnad och att ta mycket ansvar? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi söker dig som har gymnasieexamen eller annan ekonomisk utbildning. Du har minst 3-5 års erfarenhet från löpande redovisning i mindre bolag. Som person är du noggrann, strukturerad och driven. Du klarar av att planera och prioritera din tid och dina arbetsuppgifter. Du är ansvarsfull och tar dig an de uppgifter du får med stor ambition. Du är självständig på det sätt att du klarar av att på egen hand hitta information om hur du ska lösa en uppgift. Du klarar av att arbeta självständigt samtidigt som du gillar att vara en del av ett team med högt tempo och högt i tak. Att hålla deadlines och hugga i när det behövs är en självklarhet för dig. Ditt arbete kommer underlättas av om du är social och vågar ta för dig.

Lite mer information
Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.