Är du den AML-advisor vi söker

Är du den AML-advisor vi söker

SJR söker för kunds räkning en analytisk och noggrann person med intresse för AML. Är du högskoleutbildad inom ekonomi mot finans och har minst ett halvårs erfarenhet från bank? Varmt välkommen med ditt CV.

Arbetsuppgifter:

I rollen som AML-advisor säkerställer du och ditt team att lagar, regler och praxis följs och efterlevs. Det handlar om att implementera och upprätthålla processer så att ekonomisk brottslighet kan kontrolleras. Du kommer att ansvara för att ta in och bearbeta information och data från såväl hög, medium och lågriskkunder.

Vidare exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Inhämta, bearbeta och kontrollera företagskunder i enlighet med de kundkännedomskrav som finns
  • Stöd och rådgivning externt och internt
  • AML-ramverk, utforma och förbättra processer
  • Granskning och analys av CDD
  • Integrera och syntetisera information och analysera komplexa data och reslutat
  • Uppmärksamma och analysera misstänksamma transaktionsflöden
Vem söker vi?

Vi söker dig med analytiska färdigheter och erfarenhet och/eller intresse från AML/CTF och KYC. Du ska ha förståelse för lagen kring penningtvätt och CDD. För att passa i rollen tror vi att du har en stark arbetsetik och en förmåga att hantera mycket konfidentiell information.

För att söka rollen som AML-advisor ska du ha en gedigen högskoleutbildning i ekonomi/finans. Du ska ha arbetat minst ett halvår inom bank.

Som AML-advisor ska du ha en fallenhet för kommunikation, både i tal och i skrift, på svenska och engelska. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp trots en ibland pressad arbetsbelastning. Som person är du noggrann, har ett metodiskt tänkande och vi tror att etik och moral är viktigt för dig. Samtidigt ser vi gärna att du har ett gediget intresse för finans.

Viktig information
Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Varmt välkommen med ditt CV och om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Hultberg 0766471641

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars (53 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.