Testledare för logistikföretag

Testledare för logistikföretag

SJR IT söker för kunds räkning en testledare till logistikföretag i centrala Stockholm. Testledaren ska kunna ta ansvar för, och driva test och kvalitetsfrågor i ett projekt och även ta fram teststrategier, guidelines, specifikationer, kravställningarr och rapporter.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med ett team identifiera och genomföra de aktiviteter som behövs för att lösa de högst prioriterade uppgifterna. Som teammedlem förväntas testledaren även höja blicken och hjälpa till med aktiviteter utöver huvudområdet i mån av tid och utrymme. Därför behöver testledaren ha god teknisk och affärsmässig förståelse men samtidigt ett gediget processkunnande och kontroll på den övergripande bilden.

Du som testledare är van att driva och koordinera både agila och vattenfallsbaserade testprojekt och diskuterar test och kvalitetsfrågor på samtliga nivåer. Arbetsuppgifterna innefattar allt från att tillsammans med teamet säkerställa bra leveranser, proaktivt förbättra arbetssätt, kommunicera progress, risker och status till olika intressenter.

Du är en god facilitator som är van att hålla workshops för att tillsammans med olika team hitta bästa möjliga lösning och motivera dem så åtgärderna implementeras som förväntat.

Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande utbildning.
  • Goda kunskaper inom processarbete och kravhantering
  • Några års relevant erfarenhet som testledare.
  • Erfarenhet från testprocesser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.