Svenskt Näringsliv söker en junior systemutvecklare inom Microsoft Dynamics Finance and Operations

Svenskt Näringsliv söker en junior systemutvecklare inom Microsoft Dynamics Finance and Operations

Brinner du för systemutveckling och vill vara en del av Svenskt Näringslivs viktiga arbete för en väl fungerande marknadsekonomi och fri företagsamhet som leder Sverige till ökat välstånd? Då är det här en roll för dig!

Vi vänder oss till dig som nyligen är klar med din examen inom IT och vill påbörja din utvecklarkarriär med oss.

I rollen som systemutvecklare inom Finance and Operations (F&O) kommer du att tillhöra gruppen som ansvarar för medlemsfakturering av Svenskt Näringslivs och medlemsorganisationernas 60 000 medlemsföretag. Svenskt Näringsliv samfakturerar tillsammans med 38 medlemsorganisationer, vilket ställer höga krav på systemets stabilitet och anpassningsbarhet.

Rollen hör till verksamhetsområdet Verksamhetsstöd och Utveckling, där du kommer tillhöra CRM-avdelningen. Inom CRM-avdelningen finns en mycket väl etablerad och fungerande förvaltningsorganisation, som arbetar agilt med stort utvecklingsfokus. Idag är vi åtta anställda och nio konsulter inom avdelningen.
Dina ansvarsområden som systemutvecklare inom F&O är förutom utveckling även att ta fram data i F&O till sammanställning av ekonomiska rapporter samt support till användare av systemet.

Vi erbjuder dig
  • Att vara en del av ett team med positiva och erfarna kollegor med stora möjligheter till kunskapsutbyte.
  • En värderingsdriven organisation med en utvecklande arbetsmiljö med många olika kompetenser, t ex skatteexperter, nationalekonomer och kommunikatörer.
  • En spännande roll med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att kunna påverka innehållet i rollen, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Utveckling och förvaltning i systemet
  • Säkerställa god kvalitet i kod och systemlösningen
  • Felsökning och analys av summeringar och rapporter
Din bakgrund
Vi söker dig som är systemutvecklare med ett stort intresse för teknik och problemlösning och ett intresse för ekonomi/finansbranschen. Till en början kommer du arbeta parallellt med en senior kollega som har en djup kunskap inom området.
  • Du har en akademisk examen inom systemvetenskap, datavetenskap eller en liknande IT-utbildning där du fått goda utvecklarkunskaper, t ex inom .net
  • Du har kunskaper i SQL
  • Du uttrycker dig väl i svenska tal och skrift
Som person motiveras du av teknisk problemlösning, har ett öga för detaljer och en god analytisk förmåga. Du delar med dig av dina kunskaper och tar egna initiativ. Du känner dig trygg med att arbeta självständigt och i team.

Ansökan
I denna rekrytering har Svenskt Näringsliv valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson på 076 8559694 alternativt rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-01-24.

Tjänsten är placerad på Svenskt Näringslivs huvudkontor i Näringslivets Hus, Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Svenskt Näringsliv samlar 60 000 företag och 50 bransch- och arbetsgivarorganisationer. Vi är vad vi heter - rösten för det svenska näringslivet. Vi driver de frågor som är viktiga för alla företag, oavsett bransch och storlek. Men vår uppgift är också att ge röst åt alla de företag och branscher som ännu inte finns, men som kan uppstå om förutsättningarna och klimatet är rätt. Läs mer på svensktnaringsliv.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.