Kravanalytiker med ett intresse av test och att verifiera kvalitet

Kravanalytiker med ett intresse av test och att verifiera kvalitet

SJR IT söker för kunds räkning en kravanalytiker till försäkringsbolag i centrala Stockholm.

Uppdraget består i att arbeta som Kravanalytiker med utveckling och förvaltning av ett av deras försäkringsobjekt.

Arbetsbeskrivning
Du kommer i huvudsak arbeta med verksamhetens behov och önskemål om förändringar i systemen genom att analysera, strukturera och dokumentera dessa i form av IT krav. Samtidigt deltar du i kvalitetssäkringen av leveransen och testar av funktionaliteten.

Du kommer att samarbeta med verksamhetsrepresentanter och andra kravanalytiker i arbetsgruppen, vilken består av ca 15 personer. Då utföranderollen för applikationsutveckling och -förvaltning är outsourcad krävs också ett nära samarbeta med våra applikationsleverantörer som geografiskt arbetar i Sverige och Indien. I rollen rapporterar du till Förvaltningsledare IT.

Vi söker dig som:
  • vill arbeta i en verksamhetsnära IT-organisation och som har god förståelse för såväl data- och systemvetenskap som att definiera en verksamhets IT-systemstödsbehov.
  • Om du tidigare arbetat med sakförsäkringsverksamhet ser vi det som något positivt.
  • Det är viktigt att du har en förmåga att kommunicera med såväl kollegor inom verksamheten som externa utvecklare. Därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du ska ha god kompetens om kravhantering. Du behöver kunna fånga verksamhetens behov och omvandla dessa till dokumenterade IT-krav. Erfarenhet av att arbeta i projektform och projekt som tillämpar ett agilt arbetssätt är också meriterande.
  • Det är viktigt att du har ett intresse av test och att verifiera kvaliteten i de krav som implementeras.
  • Vi ser gärna att du är en strukturerad och noggrann person med god analytisk förmåga som har förståelse för komplexa flöden, beroenden och samband. Du ska vara serviceinriktad och med ett stort fokus på problemlösning. Du får gärna ha teknisk kompetens genom tidigare erfarenhet från arbete med programutveckling i .net och SQL-databaser.
Uppdraget startar Omgående / Kan diskuteras och är på heltid.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.