Projektansvarig till SISAB

Projektansvarig till SISAB

Stockholm är en kommun i tillväxt och för att möta ökande behov av utbildningsplatser så kommer vi behöva bygga om/bygga ut många av våra förskolor/skolor. Dessutom krävs det att vi bygger ett stort antal nya förskolor/skolor. För att klara detta uppdrag söker nu SISAB ytterligare en projektansvarig.

Om tjänsten

Med den bakgrunden kommer du som projektansvarig att få en viktig roll i samhällsutbyggnaden av Stockholm Stad. Du får en nyckelroll i företaget med stor möjlighet att påverka. De projekt som du kommer att ansvara för är av varierande karaktär med både till-, om- och nybyggnationer av skolor och förskolor. Projektansvarig ansvarar för projekten från planeringsstadiet till det att det färdiga projektet levereras till kunden. I rollen ansvarar du för flera projekt samtidigt som befinner sig i olika skeden av byggprocessen. Din roll blir primärt att säkerställa att ekonomi, tidsplan och kundkontakter upprätthålls enligt uppsatta ramar samt att leda externa projektledare i de olika skedena i projektens olika faser. Kontakt med leverantörer, entreprenörer och hyresgäster ingår också i rollen.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som sannolikt har en byggteknisk bakgrund och flerårig erfarenhet som projektledare eller projektchef på konsult-, entreprenad- eller fastighetsbolag. Du har god erfarenhet ifrån byggprocessens alla skeden. Har du erfarenhet av att arbeta med projektledning hos en samhällsbyggare/beställare ser vi det som meriterande. Vi ser också gärna att du har specifik erfarenhet av de tidiga skedena innan projektering.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Rätt kandidat har social kompetens och är en tydlig lagledare samt en driven lagspelare. Du är relations- och förtroendeskapande, kommunikativ och engagerad. För att komma till din rätt bör du vara kreativ och utvecklingsorienterad samt även lyhörd och tydlig. Om du är en prestigelös och jordnära person som dessutom har ett intresse och en förståelse för utbildningsmiljön kommer du att trivas bra i den här rollen.

Till rätt kandidat erbjuder SISAB ett jobb i en omväxlande miljö och med mycket goda utvecklingsmöjligheter och aktiva ledare. SISAB vill tillvarata de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Företaget eftersträvar en god arbetsmiljö där varje medarbetare har en sund balans mellan yrkes- och privatliv.

Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler i Globenområdet som har både tvärbana, bussar och tunnelbana utanför dörren.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar SISAB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Emily Wadman på tel: 08-12050428 eller Marie Langheden HR-specialist på SISAB, tel: 08-508 461 36. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare bygg, Ombyggnation, Byggprojektledare, Platschef, Arbetsledare
Mer info
Kontaktperson Emily Wadman
Telefon 08-120 50 428
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 12 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholms stadshus AB. Bolaget omsätter cirka 2 miljarder kronor och äger 590 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar SISAB 1,8 miljoner kvadratmeter, där fler än 100 000 människor vistas dagligen.

För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm.