Marktekniker

Marktekniker

Nu söker SISAB en självgående tekniker med gröna fingrar!

Med ansvar för nästan 3 miljoner kvadratmeter mark är SISAB:s marktekniker utan tvekan spindeln i nätet. Fördelade på över 600 fastigheter över hela Stockholms stad utgör markytan förutsättningen för fysisk aktivitet och rörelse för fler än 100 000 barn varje dag. Tänk att ansvara för det som många skolbarn längtar mest till på hela skoldagen – en härlig rast!

Din profil

Som en av två marktekniker ansvarar du för daglig och planerad drift av den yttre skötseln för marken till våra skolor och förskolor. Det är en omväxlande roll som innebär såväl planering som uppföljning av våra entreprenader.

Rollen kräver att du kan hantera olika syn på utförande och har en förmåga att se behov av förändringar. Du är en problemlösare som kan handskas med och styra leverantörer/entreprenörer och har en förmåga att hantera många olika situationer som uppstår i arbetet.

Som person är du positiv, serviceinriktad och har en god samarbets- och initiativförmåga. Du har lätt för att etablera kontakter då du kommer att ha daglig kontakt med entreprenörer, kunder och markkonsulter. Du kommer internt att samarbeta med samordnare, förvaltare och fastighetsvärdar.

Kvalifikationer

Du har trädgårds- eller markteknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har några års erfarenhet inom området. B-körkort är ett krav.

Ditt nästa steg

Sök tjänsten idag genom att klicka på Ansök-knappen nedan. För information om tjänsten kontakta Annmari Norberg (Enhetschef) 08-508 433 04 eller Marie Langheden (HR-specialist) 08-508 461 36.

Vi arbetar löpande med urval så skicka din ansökan snarast. Dock senast 2019-01-31.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sisab.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skolfastigheter i Stockholm AB är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Stockholms stadshus AB. Vi äger och utvecklar skolorna och förskolorna i Stockholm. Tillsammans med våra hyresgäster skapar vi trygga och inspirerande utbildningsmiljöer för Stockholms barn och unga.

SISAB har cirka 600 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar vi 1,8 miljoner kvadratmeter, där ungefär tvåhundratusen barn, unga och vuxna vistas dagligen. Ytan motsvarar hela fem Gamla stan - samlade i en och samma stad.

För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm. Läs mer om oss på www.sisab.se.