Fastighetsvärd till SISAB

Fastighetsvärd till SISAB

Är du en serviceinriktad person med intresse och kunskap om bygg- och fastighetsteknik och dessutom tycker att det är viktigt att våra barn och unga har en trygg och säker skolmiljö? Kom då och arbeta för framtiden med oss!

Rollen som fastighetsvärd

Som fastighetsvärd ansvarar du för den löpande kundkontakten i ditt fastighetsbestånd samt för att SISAB:s kunder ständigt upplever fastigheterna som attraktiva, trygga och säkra.

Arbetet innefattar även:
  • Regelbunden tillsyn på fastigheterna.
  • Ronderingar och SBA (systematiskt brandskyddsarbete).
  • Uppföljning av skötselavtal för bl.a. mark och takskottning.
  • Vara informerad om fastigheterna med ambitionen att ligga steget före kunden och minska antalet felanmälningar.
  • Hantera felanmälningar genom att följa upp och beställa ramavtalad entreprenör för åtgärder av dessa.
Du arbetar i nära dialog med förvaltare och förvaltningsområdeschef och har även stöd i andra avdelningar inom SISAB. Tillsammans skapar vi kundnytta och bibehåller fastigheternas värden.

Din kompetens

Som person är du serviceinriktad och van vid kund- och entreprenörskontakter. Du är engagerad, ansvarsfull och initiativtagande i ditt arbete. Vi ser också att du är en person som har förmåga att hantera flera kontakter samtidigt på ett positivt sätt.

Vidare har du:
  • Gymnasial utbildning, gärna med inriktning bygg- och/eller fastighetsteknik.
  • Minst 2-3 års erfarenhet inom fastighetsbranschen och/eller byggentreprenader.
  • Ett utvecklat sinne för att kunna bedöma fastigheters status såväl invändigt som utvändigt.
  • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.
Erfarenhet av administrativt arbete och arbete i digitala verktyg är meriterande.

Det här är Fastighetsavdelningen

Fastighetsavdelningen är navet i förvaltningen och äger och förvaltar SISABs alla grund- och gymnasieskolor samt förskolor. Avdelningen består av sju förvaltningsområden, en förvaltningsutvecklingsenhet och en enhet för fastighetsstöd där hyresspecialister samt controllerfunktion finns. Totalt på avdelningen arbetar ca 75 personer.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi sitter i trevliga lokaler med goda kommunikationer vid Globenområdet.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök-knappen nedan. För frågor om tjänsten kontakta Jens Stålö på tel. +46 850846088 eller Jan Lomaeus på +46 850842235 (Förvaltningsområdeschefer). För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Marie Langheden (HR-specialist) på tel. 08 50846136.

Vi hanterar ansökningar löpande - Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jens Stålö
Telefon +46 850846088
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sisab.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm är en av Europas snabbast växande regioner och behovet av bra utbildningslokaler är större än någonsin. Som kommunalt bolag har SISAB en unik och avgörande roll för stadens fortsatta utveckling.

SISAB är ett värderingsstyrt bolag. Vi arbetar aktivt med att ha ett gemensamt synsätt och förhållningssätt; vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade. Dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Vi erbjuder nya fina kontorslokaler i Globen, Palmfelt Center, tillgång till motionsanläggning i anslutning till kontoret, marknadsmässig lön med pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och anslutning till vårt kollektivavtal. Självklart får du också ett helt gäng härliga kollegor.