Vi söker nu en driven redovisningsassistent till vår kund SICK!

Vi söker nu en driven redovisningsassistent till vår kund SICK!

Nu söker SICK AB en redovisningsassistent som kan stötta upp ekonomiavdelningen vid implementeringen av systemet SAP. Detta är ett konsultuppdrag på 5 månader, med start i början på maj. För rätt person finns möjlighet för förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som redovisningsassistent att sköta betalningar, konteringar, avstämningar mot konto, lagerredovisning samt vara delaktig i månadsboksluten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta brett med ekonomi och man bör ha erfarenhet av att ha arbetat i Navision. Som person bör du vara noggrann, flexibel och hjälpsam.

Är det du? Sök tjänsten redan idag! Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SICK hör till de ledande tillverkarna av sensorer inom områden som spänner från tillverkningsautomation via logistikautomation till processautomation. Som teknik- och marknadsledande företag är SICK, med sina sensorer och applikationslösningar för industriella användningar, den perfekta basen för säker och effektiv styrning av processer, till skydd för människor mot olyckor och för att undvika att skada miljön. SICK har kontor placerat i Skärholmen.