System Manager M3 Sales till SGDS gruppen

System Manager M3 Sales till SGDS gruppen

Har du ett stort intresse för digitalisering och ny teknik och vill ta ett helhetsansvar för system som stöttar en affärskritisk process? Vi söker dig som vill vara med på vår spännande förändringsresa framåt.

Just nu pågår ett projekt att samordna alla affärsstöttande funktioner för alla bolag (Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel) i koncernen parallellt med SGDS gruppens stora fokus på digitalisering. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang. Att arbeta hos oss innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Tillsammans med ditt team kommer du att sitta i våra nya fantastiska lokaler i Bromma.

Om tjänsten
I rollen som System Manager för M3 Sales kommer du att förvalta system som stödjer säljprocessen med underliggande processer som order, pris, offert mfl som är integrerade i affärssystemet M3. Din uppgift är att säkerställa att systemet är fullt fungerande, övervakat, livscykelhanterat samt har en med verksamheten överensstämd plan för utveckling. Du har ett helhetsansvar att utföra aktiviteter som t.ex. koordinering med leverantörer, säkerställa efterlevnad av avtal, deltaga i utvecklingsdiskussioner, driva mindre projekt, utföra funktionstester samt stötta supporten med 3'rd line. Även business continuity plans samt systemdokumentation och kommunikation ingår i ditt ansvar. En stor del av rollen innebär att säkerställa att verksamheten får rätt stöd.

Du kommer att ha en självklar roll i projektet "Profsis" som bl a innebär att samtliga divisioner skall harmoniseras till en gemensam Enterpriceplattform och till ERP M3CE . I övrigt kommer du också vara delaktig i att stötta IT-avdelningen i SGDS gruppens spännande digitaliseringsresa. I rollen kommer du att arbeta nära verksamhetens försäljningsdel och även med tredjepartsleverantörer samt IT operation.

Din kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och flerårig alt likvärdig dokumenterad erfarenhet av systemförvaltning kopplat till försäljning. Du har god kunskap av säljprocesser, ITIL och affärssystemet M3, har god IT kompetens och är van att leda och delta i projekt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från större distribuerande branscher kopplat till M3 Sales med mycket integrationer mellan olika system och omnikanal sälj. Då vi ingår i en internationell koncern är både svenska och engelska ett krav i såväl tal som skrift.

Som person är du intresserad av förändring och utveckling med allt ifrån planer till tester och vill förstå processen för att därmed förstå behovet av systemstöd. Du förstår vikten av en god dialog med våra internkunder och att det krävs såväl ett serviceinriktat sätt som integritet. Du är en analytisk, lösningsorienterad och noggrann person som gärna tar initiativ, är självgående men uppskattar ett gott samarbete.

SGDS gruppen
SGDS gruppen har Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi är alla specialister inom våra branscher och sätter en stor ära i att vara det. I alla bolag finns ett stort engagemang, en gedigen bransch- och produktkompetens och mängder av starka kundrelationer.

I SGDS gruppen samlar vi alla affärsstödjande funktioner som ekonomi, IT, HR och logistik, med mera. Våra säljande bolag kommer helt att fokusera på att driva och utveckla affärer med personal inom sälj, butik, kategori och prefab. Genom samordning av våra verksamheter kan vi underlätta för våra kunder att ta del av hela vårt gemensamma utbud. Det är en av våra viktigaste tillväxtmöjligheter. Tillsammans omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment och ifall du har frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel,
0733 118798, jen.scheffel@p4it.se alternativt Louise Hagen Furugård, 0733 118726, louise.furugard@p4it.se.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (6 dagar kvar)