SES Koordinator sökes till Sponsrings- & Eventsverige!

SES Koordinator sökes till Sponsrings- & Eventsverige!

SES - Sponsrings och Eventsverige söker nu en SES Koordinator!

Vilka är vi?

Vi är en branschorganisation och har ca 350 medlemsföretag där alla expertiser av branschen finns representerade såsom köpare, byråer, rättighetsinnehavare, mässor, konsulter, destinationer och leverantörer. SES arrangerar varje år branschtävlingen Gyllene Hjulet.

Tre snabba med SES:

  • Vad tror vi på?Vi tror på värdeskapande kommunikation byggd på intressen och upplevelser.
  • Hur jobbar vi?Vi utmanar hur människor och varumärken möts.
  • Vår visionVår vision är att alla ska förstå värdet av intresse- & upplevelsebaserad kommunikation.
Hur ser en vanlig dag ut i ditt nya jobb som SES Koordinator?

Hos oss kan vi garantera att ingen dag är den andra lik. Som SES Koordinator ansvarar du för vår medlemsservice vilket innebär daglig kontakt med våra härliga medlemmar. Du har huvudansvaret för administration, uppdateringar i interna system samt ansvara för den löpande ekonomi. I rollen som SES koordinator är du med och planerar, koordinerar och anordnar event, seminarium och möten för våra medlemmar.

Då vi är ett litet team blir du involverad i det mesta och du får möjlighet att bredda ditt kontaktnät inom branschen. Vi söker därför någon som alltid får höra att den är spindeln i nätet, en do'er som alltid vill leverera - lite snabbare och lite bättre! Vi anar att du, precis som vi, anser att förändringar är möjligheter till framgång.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och är van att arbeta i Excel. Vi anar att du troligen kan sätta roller som koordinator, eventsamordnare, konferensvärd eller kundmottagare på ditt CV. Som person är du driven och strukturerad med ett öppet sinne för nya lösningar och arbetssätt. Du tar stort ansvar för ditt arbete och älskar att jobba mot uppsatta mål och deadlines. Vi söker dig som är en social stjärna med en "will-do" attityd. Att ha många stora och kontaktytor passar dig som handen i handsken och är troligtvis något som ger dig energi!

Övrigt

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Placeringsort: Stockholm, Drottninggatan

Krav: Du identifierar dig som en prestigelös do'er!

Tjänst: Heltid, tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Ansökan

Vår rekryteringspartner Infinity HR är ansvarig för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Stina Koskijev, stina@infinityhr.se, 0705177553 eller Anton Fredriksson, anton.fredriksson@infintityhr.se, 0703115159. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder rekrytera Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.

OBS! Vi önskar din ansökan senast 26/11 - helst tidigare!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om SES, Sponsrings och Eventsverige

SES, Sponsrings & Eventsverige, är den samlande kraften bakom den dynamiska och växande intresse- och upplevelseindustrin i Sverige. Våra medlemmar och samarbetspartners planerar och genomför majoriteten av landets större evenemang, event, möten, mässor och sponsorskap.