Regioncontroller till Serneke

Regioncontroller till Serneke

Om rollen
Rollen som Regioncontroller ingår i regionens ledningsgrupp och innebär bl.a. att vara ett ansvar för finansiellt affärsstöd till regionledningen, att vara en del av och bidraga i beslutssituationer samt driva utvecklingen, dels av den egna funktionen dels av verksamheten i stort. Du ansvarar för att driva budget - samt prognosarbetet, analyserar månadsresultatet och avvikelser mot prognos, du har ett övergripande ansvar för att utveckla controllerfunktionen i regionen, tar fram beslutsunderlag för ledningsgruppen samt identifierar och driver förändringsprojekt. Du rapporterar till CFO.

Vi söker dig som är tillgänglig inom kort, du blir först anställd som konsult för att sedan bli rekryterad till tjänsten om allt känns bra för alla parter.

Din bakgrund
Du är utbildad civilekonom eller motsvarande, och har några års erfarenhet inom controlling och redovisning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från entreprenad eller anläggning där du tillämpat successiv vinstavräkning alternativt att du har liknande erfarenhet från annan bransch. Du har ett genuint intresse för affärer och gillar att arbeta i ett tillväxtbolag där du får stor möjlighet till påverkan.

Mer om dig
Som person är nu noggrann och vill ta ansvar för att driva ditt eget arbete framåt. Du är strukturerad, har en god analysförmåga och trivs i snabbväxande bolag. Du har en förmåga att arbeta såväl med strategiska frågeställningar i ledningsgrupp som att arbeta med, och följa upp projektorganisationen.

Om Serneke
Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg,anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med över 1000 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivareoch mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag. Läs mer på www.serneke.se

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Ellen Andersen (Ellen.andersen@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (Maria.hansson@eqonomy.se)

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 8 okt (16 dagar kvar)