Senior VVS-konsult, Stockholm

Senior VVS-konsult, Stockholm

VI ERBJUDER

En utmanande roll som VVS-konsult på handläggar- eller uppdragsledare-nivå. SEC Projekt ligger långt fram både vad det gäller komplexa uppdrag och digitala arbetsprocesser. Man arbetar i Revit och BIM, projektarbetet är molnbaserat.

Det här är en möjlighet för dig som vill utvecklas och bidra. Du kommer till ett växande företag, med delaktighet och snabba beslutsvägar. I förlängningen finns möjlighet till partnerskap i företaget.

Om tjänsten

Du blir del av ett kompetent och välmeriterat team. I din roll ansvarar du för projekteringen av olika VVS-installationer och ingår i ett team av kollegor och konsulter inom andra discipliner. Våra projekt omfattar både kommersiella fastigheter och industrilokaler för om- och nybyggnadsprojekt. Vi arbetar alltid med 3D projektering och lämplig BIM-nivå.

Dina arbetsuppgifter omfattar:

VVS projektering i CAD/BIM verktyg

Beräkning och dimensionering av VVS-tekniska system för rör- och luftbehandlingsinstallationer

Arbete med tekniska beskrivningar

Samordning med andra installationskonsulter inom olika fackområden i byggprojekt

Energiberäkningar och energianalyser av fastigheter

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren VVS-konsult med ingenjörs/civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller samhällsbyggnad, gärna inom energiområdet. Du kan även ha gått KY-utbildning.

Du har erfarenhet av projektering och jobbar obehindrat i CAD.

Du är flytande i svenska i såväl tal som skrift.

Du är van att kommunicera med andra discipliner inom bygg och anläggning som arkitekter, beställare, installationssamordnare eller projektledare.

Har du själv erfarenhet från andra discipliner är det meriterande.

Det viktigaste är att du har rätt attityd och inställning.

Ansökan

Denna rekrytering sköts av Isaksson Rekrytering & Bemanning och all kontakt angående tjänsten sker via ansvarig rekryterare Peter Zethraeus på 0733-103608 eller peter.z@isakssonrekrytering.se, eller Josefin Chapovalova 076-0001197 eller josefin@isakssonrekrytering.se OBS vi kan inte ta emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

SEC Projekt AB etablerades 2013 och sitter på Hesselmans torg i Sickla, med goda förbindelser. Uppdragen ligger huvudsakligen i Stockholmsområdet.

Tillsammans har man stor erfarenhet av VVS- och kyla-projektering inom kommersiella fastigheter och industrilokaler både för om- och nybyggnadsprojekt. SEC Projekt arbetar alltid med 3D projektering och lämplig BIM-nivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 jan 2021 (97 dagar kvar)