Utvecklare inom Cobol till SEB i Stockholm

Utvecklare inom Cobol till SEB i Stockholm

Vill du vara en del av vår förändringsresa när vi moderniserar Stordator-området? Vi söker Cobol-utvecklare till SEB i Stockholm!

Vi ser fram emot att välkomna dig till ett glatt och positivt team med hög kompetens och stark samarbetsvilja för att nå gemensamma mål. Vi genomgår just nu en spännande transformationsresa med fokus på modernisering och digitalisering av Stordator-området. Du erbjuds möjligheten att vara en central del av denna resa där du involveras i både nyutveckling och designmönster för att möta framtidens behov.

Om jobbet

Som Cobol-utvecklare kommer du jobba med nyutveckling och förvaltning av flertalet system inom området Pension och Försäkring med fokus på Traditionell Försäkring. Du kommer att ha ett tätt samarbete med produktägare från affären och tillsammans med ditt team kommer du bygga hållbara lösningar.

Som utvecklare hos SEB erbjuder vi dig:
  • Möjligheten att vara en del av vår moderniseringsresa av Stordator-området
  • Ett positivt och prestigelöst team med erfarna kollegor
  • En öppen kultur med högt i tak där du uppmuntras att bidra med egna idéer
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv
Du kommer tillhöra ett team inom området Pension och Försäkring om 8 personer bestående av Utvecklare, Testare och Kravanalytiker. Vi arbetar agilt enligt SAFe med 3 veckors sprintar, daglig standup, review och retro. Inom teamet värdesätter vi ett nära samarbete, nyfikenhet och vilja att dela med sig. Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en teknisk bakgrund inom stordatorutveckling inom försäkringsområdet med fokus på Cobol, DL/1, DB2, SQL, IMS, JCL, samt erfarenhet av integrationer mot andra applikationer och system. Du har arbetat i Mainframe/zOS med utvecklingsmiljöer som Microfocus EDz eller IBM RDz.

Som person tror vi att du är öppen och positiv. Du samarbetar väl med andra och delar gärna med dig av din kunskap och egna idéer. Vidare är du är analytisk och trivs i en miljö som kräver problemlösning. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Johanna Hellman
Telefon 0734 34 64 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 13 okt 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se