Utåtriktad .NET utvecklare till SEB i Stockholm

Utåtriktad .NET utvecklare till SEB i Stockholm

Är du i början av din karriär? Vill du arbeta med .NET utveckling hos en av nordens ledande finansiella koncerner? Vill du bli en del av ett engagerat team? Varmt välkommen till SEB!

Om jobbet

I rollen som .NET utvecklare kommer du framför allt att jobba med utveckling och förvaltning i .NET. Du erbjuds möjligheten att arbeta med flera av SEB:s system inom värdepapper och portföljhantering för bankens privatkunder. SEB är glada att kunna erbjuda dig en utvecklingsresa där den tekniska miljön nu uppdateras inom flera områden.

Du kommer att tillhöra avdelningen Savings & Investments som är en del av SEBs IT-organisation. Du blir en del av ett tvärfunktionellt team på 10 personer med kompetens inom utveckling, scrum, design, arkitektur och verksamhet. Teamet arbetar i nära samarbete med verksamheten och tillsammans kommer ni att utforska synergier och löpande sträva efter att vara proaktiv i förbättringsarbetet. Öppenhet är ett nyckelord för SEB, vilket präglat teamet i det att man delar med sig av kunskaper och erfarenheter till varandra.

Vem är du?

Vi tänker oss att du har stort engagemang och driv att vilja utvecklas och bidra med dina erfarenheter inom .NET. Då du både kommer att jobba i nära dialog med kollegor från ditt team och kollegor från verksamheten, vill vi att du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vi tänker att du trivs i en kommunikativ och utåtriktad roll. Du har en positiv attityd och är mån om ett konstruktivt teamarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av agila arbetssätt som t.ex. Scrum.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Madelene Larsson
Telefon 0720030675
Email Mejla Madelene Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 sept (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.