Testare till Betalområdet på SEB i Stockholm

Testare till Betalområdet på SEB i Stockholm

SEB är en ledande nordeuropeisk koncern för finansiella tjänster med internationellt perspektiv och samtidigt en av Nordens största IT-arbetsgivare. Bankväsendet förändras snabbt och vi är stolta över vår entreprenörsanda och innovationskraft Finansiell kunskap, teknik och digitala lösningar är kärnan i SEB:s affär. Våra medarbetare inom IT och Tech arbetar hårt för att framtidssäkra SEB:s digitala arkitektur och produkter för att fortsatt leverera service i världsklass till våra kunder. Vill du vara en del av SEB?

Vad du kommer att göra
SEB är just nu mitt inne i en digital förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik och arbetssätt. Här är kvalitetssäkring genom både manuell test och testautomatisering ett viktigt område som vi lägger stor vikt vid.
Du kommer att vara del av ett team som arbetar med utveckling av SEBs nya betalplattform. Vi arbetar inom betalaområdet vilket är ett av bankens högst prioriterade områden och där det kommer att ske mycket nyutveckling de kommande åren. Teamet, som består av utvecklare, testare, scrummaster och produktägare, arbetar agilt enligt SAFe, där kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och domäner. Som testare så kommer du att vara ansvarig för
Som testare så kommer du att driva arbetet i teamet när det gäller kvalitetssäkring, se till att arbetssätt och strukturer finns på plats, jobba med manuella tester och automation tillsammans med de andra testarna och utvecklarna i teamet.

Vem vi letar efter
För att lyckas i rollen så tror vi att du kännetecknar dig som en senior testare. * Har programmeringskunskap i något språk* Har jobbat med något verktyg för API-testautomatisering (gärna Postman eller Jmeter)* Är van att jobba i Visual Studio eller Visual Studio Code * Har erfarenhet av att arbeta med Git och Github* Har erfarenhet av att skriva BDD tester samt använda verktyg som CucumberJs eller SpecFlow* Har kännedom om deploy och schemalagda körningar (Jenkins, TFS)* Är ISTQB-certifierad Som person tror vi att du älskar att arbeta i team, att du är nyfiken och uppskattar ständig kunskapsväxling och är mån om att vilja fortsätta utveckla både dina egna och teamets förmågor och färdigheter. Här finns ett genuint engagemang och en stark vilja att samarbeta för att skapa de allra bästa kundupplevelserna.
Du behöver behärska både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vad vi erbjuder
* Företag med över 165 års historia och långsiktig stabilitet* Hög innovationskraft och möjligheter att driva förändring* Omfattande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter* Vänlig och välkomnande kultur* Attraktiva ersättningar och förmåner

Läs mer om hur det är att jobba på SEB

www.sebgroup.com/career
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.

Välkommen med din ansökan
Vi gör urvalet löpande. Skicka gärna in din ansökan idag, men senast 11 Augusti 2022. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakt, Amar Mirascic, Talent Acquisition Partner på amar.mirascic@seb.se. Vi går igenom ansökningarna löpande men eftersom vi är i semesterperioden kommer vi inte att påbörja intervjuprocessen förrän i mitten av augusti.

Welcome to a community of tech-savvy and passionate employees from all corners of the world. SEB is in fact one of the largest IT employers in the Nordics. Together we future proof a world of financial flows by exploring and implementing modern digital architecture and state-of-the-art technology. We are driven by collaboration, insight, and friendship. But also, a desire to change and improve. All in all, it creates a balance - where life and a stable yet exciting job can co-exist. If you want to shape tomorrow's bank - continue reading and apply today.
Read more: sebgroup.com/techcareers
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)