Tech-karriär på SEB: Scrum Master

Tech-karriär på SEB: Scrum Master

Utveckla vårt agila arbetssätt och säkerställ hög kundnöjdhet som Scrum Master hos SEB!

Att arbeta som Scrum Master och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom Advisory & CRM är du Scrum Master för ett av våra team som utvecklar system för rådgivningstjänster. Genom det agila arbetssättet kan vi effektivisera vårt utvecklingsarbete och skapa bättre lösningar för våra kunder. Just nu ligger fokus på att utveckla vår digitala rådgivning och med hjälp av kunddata få ännu fler insikter om våra kunder för att förstå och möta deras individuella behov, både nu och i framtiden.

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

I din roll som Scrum Master hjälper du ditt team att prestera på högsta nivå och bidrar till utvecklingen av vårt agila arbetssätt. Du ansvarar för att leda och facilitera möten, säkerställa att utvecklingsarbetet fortgår samt undanröja eventuella hinder som uppstår för ditt team.

Vi arbetar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av ett kvartal, uppdelat två veckors-sprintar. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, demo och retro. Du kommer arbeta parallellt med en erfaren Scrum Master som säkerställer att du har rätt förutsättningar och kompetens för att i framtiden ta dig an ett eget utvecklingsteam inom Advisory & CRM.

Din framtida chef, Anna Lindfelt, beskriver arbetet på Avisory & CRM så här:

"Välkommen till ett team som har kul tillsammans och tror på öppenhet och transparens i arbetet. Som Scrum Master är ditt arbete avgörande för teamets framgång - tillsammans utvecklar vi framtidens rådgivningslösningar!"

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT
För att lyckas i rollen är du strukturerad och trivs med att planera och organisera ditt arbete. Du är kommunikativ med ett genuint intresse för att lära dig mer om verksamheten i stort och kollegorna runt dig. Du har en god förmåga att göra dig förstådd och kan anpassa ditt budskap till mottagaren. I rollen kommer du hålla presentationer för större grupper och därför är det viktigt att du trivs med att prata inför andra.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Erika Ekestam
Telefon 0702444717
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 23 jan 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2022 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program