Tech-karriär på SEB: Utvecklare, BI (Java/.Net)

Tech-karriär på SEB: Utvecklare, BI (Java/.Net)

Vill du lära dig mer om Business Intelligence? Som utvecklare på SEB kommer du vara med och accelerera Trading-området framåt!

Att jobba som Systemutvecklare inom Trading BI och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Trading BI är data och analys nyckeln till framgång. Området ger dig självklart möjlighet att arbeta med stora mängder data, men också utrymme att utforska nya tekniker och koncept. Du får tillsammans med affären leverera insikter av stort värde för SEB. Är du intresserad av IT, analys och vill lära dig finansiella instrument? Då är det här rätt roll för dig!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Teamet använder sig av programmeringsspråk såsom Java och .NET och vi arbetar dagligen med dataanalys, databearbetning (ETL) samt presentation av data (Tableau).

Som utvecklare på Trading BI kommer du att bidra till en kontinuerlig leverans av olika regelverksrapporter och BI-lösningar inom Trading. Vi jobbar agilt och tvärfunktionellt för att tillsammans med affären ta fram underlag inför olika strategiska beslut, med mål att effektivisera och förbättra SEBs verksamhet.

Du blir en del av ett dynamiskt team med högt i tak och som delar kunskaper och erfarenheter genom till exempel par-programmering. Kulturen är prestigelös med ett ledarskap som fokuserar på att stötta och ge stor frihet och eget ansvar till teamet.

Din framtida chef, Elina Jönsson, beskriver arbetet på Trading BI så här:

"Som en del av BI-teamet kommer du bli en del av ett av SEBs kanske allra viktigaste områden framöver! På Trading BI ges du möjlighet att lära dig finansiella instrument och skapa värde för affären och SEB."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som har förmåga att analysera problem och hitta nya lösningar. Du gillar att ta egna initiativ och ansvar i ditt arbete. Då du kommer att jobba tvärfunktionellt på SEB, tar du dig an grupparbeten med stor entusiasm och du brinner för att skapa en god gemenskap i gruppen.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 2:e februari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-it-tech-program
Mer info
Kontaktperson Erika Ekestam
Telefon 0702444717
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/