Tech-karriär på SEB: Testautomatiserare

Tech-karriär på SEB: Testautomatiserare

Som Testautomatiserare på SEB arbetar du med nästa generations digitala lösningar för mobila appen och webben!

Att arbeta som Testautomatiserare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Savings Channels arbetar du med våra viktiga digitala kanaler - Internetbanken och mobilapplikationen. Rollen som Testautomatiserare värderas högt, då din insats möjliggör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa upplevelsen. Här kommer du ha en stimulerande och utmanande roll där du ständigt utvecklar din kreativitet och tekniska kompetens.

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss arbetar du med erfarna och engagerade kollegor där vi tillsammans strävar efter de bästa digitala lösningarna för våra kunder. Du kommer arbeta med automatiserad testning för att säkerställa att våra system håller hög kvalité och användarvänlighet. Med hjälp av verktyg som Selenium, SoapUI och ReadyAPI sker testningen automatiskt och kontinuerligt i samma takt som utvecklingen. Tillsammans med utvecklarna i teamet är du involverad från start till slut i planering, design och leverans. Vi arbetar med moderna tekniker som Angular, .NET Core och OpenShift.

Teamet har god kompetens inom automatiserad testning och hos oss kommer du att få möjligheten att lära dig allt inom området.

Din framtida chef, Lena Fureman, beskriver arbetet på Savings Channels så här:

"Vårt team har vuxit enormt de senaste åren, både med medlemmar och kompetens, och vi arbetar för att inspirera och engagera våra kunder i deras sparande och investeringar. Här får du använda din analytiska förmåga för att lösa komplexa problem. Som testare blir ditt arbete avgörande för teamets framgång."

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som är genuint intresserad av ny teknologi och som kommer med egna initiativ och förslag. Som person är du lösningsorienterad och har ett pragmatiskt förhållningssätt till problemlösning. Du är en lagspelare och ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ströberg
Telefon 070-7615972
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/