Tech-karriär på SEB: Java Developer, Trading

Tech-karriär på SEB: Java Developer, Trading

Vill du jobba med ny teknik, systemutveckling och automation? Jobba som Systemutvecklare inom Trading på SEB!

Att jobba som Systemutvecklare inom Trading och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Trading - Fixed Income kommer du jobba i en spännande roll som systemutvecklare med syfte att skapa säkra och effektiva system genom automatiserade processer. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och det finns stora möjligheter för dig att påverka. Detta är chansen för dig som vill ha en utmaning där du verkligen kan bidra och göra skillnad!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du kommer att tillhöra teamet Fixed Income inom Trading som just nu har siktet inställt på att revolutionera trading-området genom att accelerera den digitala utvecklingen och skapa automatiserade processer.

Här kommer du att jobba agilt med utveckling, test och release i system som ställer höga krav på prestanda och säkerhet. Du kommer att ha en koordinerande roll och få ta ett helhetsansvar för att skapa automatiserade processer enligt Continues Integration och Continues Delivery. Du kommer bland annat att jobba med Java, Jenkins, och GIT. Teamet präglas av en öppen kultur med kollegor som är engagerade och nytänkande.

Din framtida chef, Karl Hagerman, beskriver arbetet på Fixed Income så här:

"Välkommen till framtidens räntemarknad och Trading-område! Här jobbar vi tillsammans för att förändra Fixed Income-området till en digitaliserad och spännande domän. Vi vill ha dig som brinner för utveckling med hög kvalité."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Tekinik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som är innovativ och tänker utanför ramarna för att hitta nya lösningar. Med ett analytiskt tillvägagångsätt bidrar du med nya idéer. Då du kommer att jobba med nya automatiserade arbetssätt tror vi att du gillar att ta ansvar och egna initiativ för att driva igenom förändring.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 19:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-it-tech-program
Mer info
Kontaktperson Erika Ekestam
Telefon 0702444717
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/