Tech-karriär på SEB: API Technician

Tech-karriär på SEB: API Technician

Vill du skapa värde genom innovativa lösningar och har ett stort intresse för teknik? Utvecklas som IT-tekniker inom API hos SEB!

Att jobba som IT-tekniker inom API och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med en hög förändringstakt.

I din roll på Hosting and Integration får du jobba i IAM & API-teamet. Teamet är känt för sin höga kompetens så här kommer du att kunna lära dig allt inom bl.a. APIer och Identity Access. Inte nog med det, här får du jobba i en utåtriktad roll där du stöttar kollegor i 16 olika länder i utvecklingen av bankens applikationer och APIer.

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du och dina framtida kollegor kommer att möjliggöra att banken kan använda moderna APIer och säker access till bankens system. Med DevOps-metodik får du utveckla och förvalta SEBs infrastruktur. Här väntar en miljö genomsyrad av lärande och autonomi. Du blir utvecklarnas kontaktperson och får vara med vid skapandet av nya applikationer för att driva digitaliseringen framåt.

Din framtida chef, Björn Davidsson, beskriver arbetet på Hosting and Integration så här:

"Är du intresserad av att lära dig från de bästa SEB har att erbjuda och förstå hur APIer fungerar samtidigt som du får stor frihet att utforska och utveckla bankens infrastruktur? Sök då rollen hos oss!"

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas både professionellt och personligt. Du brinner för att lära dig nya saker och du möter utmaningar med stort engagemang. Vi tror att du trivs med arbete i olika gruppkonstellationer där du vill inspirera och stötta övriga medlemmar. Initiativ och ansvar är inte främmande för dig, snarare något du aktivt strävar efter.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 19:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-it-tech-program
Mer info
Kontaktperson Erika Ekestam
Telefon 0702444717
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/